Aromaterápiás masszázs - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aromaterápiás masszázs

Az illóolajos kezelések francia orvosokhoz, vegyészekhez köthetők, azt tapasztalták, hogy az illóolajok felszívódnak a bőrön keresztül és jótékony hatást fejtenek ki a szervezetre. A felszívódás átlag 2 - 6 óra alatt történik normál esetben, míg a legyengült szervezet esetén kétszer annyi időt vesz igénybe.

A kezelések során az aroma olajat bemasszírozzuk a bőrbe, így bekerülhet  a szövetek mélyebb rétegeibe és a vérpályákba.

Az illóolajok nem csak a bőr felületén keresztül képesek kifejteni hatásukat, hanem illatanyagaiknak beinhalálása  is fontos szerepet játszik a terápiában, így más - más testi és lelki területen fejtik ki hatásukat.


Mire hat?
 
A kezelés során használt különféle illóolajok eltérő gyógyhatásokkal rendelkeznek.

 
Az aromaterápiás masszázs hatékony eszköz a stressz oldására, a fáradtság megszüntetésére és segít ellazítani a testet.

 
Segíti az immunrendszert a fertőzések leküzdésében, így fontos szerepe van a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében.

 
Elérni kívánt cél szerint lehet lazító, nyugtató, élénkítő hatású az aroma terápia.

Milyen erős?
Aromaterápiás masszázs esetén a vendéghez igazítjuk az erősséget, ugyanúgy, mint más masszázs típusok esetén is. Itt az olaj bedolgozása a cél, ami vastagabb, erősebb izomzatnál kifejezetten előnyös, ha erősebb masszázst alkalmazunk.
Mennyi idő?
60 perc az aromaterápiás masszázs. Természetesen az első alkalommal, illetve ha szükséges egy-egy területet masszírozása időben ettől eltérhet, lehet több is.
Milyen mozdulatok?
Az összes masszázsfogás hatékonyan használható az aromaterápiás masszázs esetén. Elején simító, majd dörzsölő és gyúró mozdulattal dolgozzuk be az olajat.
Mennyibe kerül?
7.500,- Ft egy 60 perces aromaterápiás masszázs. 100%-os tisztaságú illóolajokból készített masszázsolajat használunk, ami lakossági forgalomban nem kapható.
Amire érdemes figyelni masszázs után:
Lassú felkelés!
Izomlázszerű fájdalom estére, vagy másnapra
Enyhe hidegrázás előfordulhat
Enyhe fáradtságérzet
Folyadék fogyasztása!!!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz