Boczonádi Márton - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Boczonádi Márton
Masszőr & Dorn-terapeuta
Egészségem megőrzésében és fizikumom erősítésében az aktív mozgás és a sport mindig jelentős szerepet játszott. Így rendszeresen sportoltam (versenyszerűen kézilabdáztam és kosaraztam), edzettem, valamint kipróbáltam különféle küzdősportokat is (Judo, Shotokan Karate, Kushido Karate, Aikido, Thai box, Kick boksz).

Az edzések során szerzett tapasztalatok, valamint a családban történt balesetek rávilágítottak arra, hogy mindezek elkerülése érdekében nagyon fontos az izomzat, inak megfelelő felkészítése a terhelésre, illetve kezelése az esetleges sérülések esetén. Tehát a prevenció és rehabilitáció egyaránt fontosak.

Az évek során számos szakembertől szerzett sokrétű ismerettel igyekeztem ez irányú tudásomat bővíteni. Sikerült megismerkednem a meridián és akupresszúrás pontokkal, autogén tréninggel, mudrákkal, illetve speciálisabb masszázsfogásokkal is. Dorn terápiát, passzív kimozgatást, nyirokmasszázst és a mélytónusú izmok masszírozását (csont és ínrakás) is megtanultam, melyek közül számos elem igen hatékony segítség munkám során.
Köztudott, hogy a fizikai közérzetünk javításának egyik  legősibb és leghatékonyabb módja a szakszerű masszázs, mely szükség esetén egyaránt segít ellazítani és gyógyítani is. Természetesen számtalan masszázstípus létezik, de ismereteimet egy általánosan mindenki számára ajánlható technikával alapoztam meg, a „svéd masszázzsal”. Majd akkreditált, okleveles Svéd masszőri képesítést szereztem, amely lehetővé tette számomra, hogy másokon is segíthessek.

Mindig szem előtt tartom, hogy kedves vendégem egyéni adottságaihoz és igényeihez igazodva alakítsam ki kezeléseimet. Hivatásom iránt elkötelezett vagyok, folyamatosan képzem magam és igyekszem új technikákat elsajátítani. Vendégeim jelenleg is több masszázs típus közül választhatnak, mint a svéd-, aromaterápiás-, relax masszázs stb.

Szemléletem szerint, a hozzám fordulók szervezetét egységes egészként kezelem.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz