Masszázs akció - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:
Fél áron a Svéd és Relax masszázs50%
- egész februárban
- akár több alkalom
- ajádékba is adható
www.masszazsimadat.hu
Svédmasszázs
Kifejezetten azoknak ajánlom, akik sokat ülnek, vagy keményebb fizikai munkát végeznek, valamint, akik sokat vezetnek (pl: taxis, buszvezető, szállító, vagy, aki munkahelyére kocsival közlekedik a hét minden napján). A sok üléstől a gerinc, egy folyamatos terhelést kap a gravitáció és a test súlyának köszönhetően, ami erős igénybevételnek teszi ki a derék, hát és nyak- vállöv izmait. Ezen izmok legkomplexebb és hatékonyabb masszázsa a svédmasszázs, mivel nagyon sokféle technikát és különböző erősségű mozdulatot tartalmaz.
Relaxmasszázs
Ezt a masszázst azoknak ajánlom, akik ötvözni szeretnék a keményebb átdörzsölő, átgyúró masszázst, egy kényeztető, lazító, relaxáló terápiával egybekötve. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, vagy irodában és kocsiban ülnek egész nap és stresszes életet élnek, mert fele-fele arányban dolgozzuk meg a testet és lelket, más-más technikákkal.
Jelentkezek a masszázsra


TipRegisztrációját követően egy visszaigazóló levelet fog kapni. 48 órán belül,pedig visszahívom Önt, időpont egyeztetés véget.

Boczonádi Márton
Massszőr
Az évek során számos szakembertől szerzett sokrétű ismerettel igyekeztem ez irányú tudásomat bővíteni. Sikerült megismerkednem a meridián és akupresszúrás pontokkal, autogén tréninggel, mudrákkal, illetve speciálisabb masszázsfogásokkal is. A passzív kimozgatást, nyirokmasszázst és a mélytónusú izmok masszírozását (csont és ínrakás) is megtanultam, melyek közül számos elem igen hatékony segítség munkám során.

Ismereteimet egy általánosan mindenki számára ajánlható technikával is megalapoztam , a „svéd masszázzsal”. A nyugat- európai, napjainkban divatos masszázs fajták, mind erre épülnek ( mint például: Sportmasszázs, Gyógymasszázs stb.! ) Ezután akkreditált, okleveles Svéd masszőri képesítésem lehetővé tette, hogy másokon is segítshessek.

Kapcsolat
Akció részletei
Így dolgozom
Mért a svéd a menő?
Egyéb masszázsok
Mire figyeljünk ?!
Svédmasszázsról röviden
Relaxmasszázsról röviden
Akció részletei
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz