Mihalek Vivien Filozófia - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Filozófiám
Kozmetika  több, mint egy egy egyszerű szolgáltatás !


Munkám iránt nagyon nagy szerettet érzek. Jóérzéssel tölt el vendégeim elégedettsége a kezelések után akár bőrük állapotára akár lelkileg való feltöltődésükre vonatkozóan. Mindenki egyedi személyiségében, természetében illetve bőrét tekintve is. Ennek alapján a kezelések milyenségében is erre az egyediségre kell törekednünk. Nincs két egyforma bőr, így két egyforma kezelés sem lehetséges. A kezeléseket minden esetben személyre szabottan, a vendég illetve bőre igényeinek megfelelően végzem.

Hiszem, hogy a helytelen életvitel miatt a kezelések során már átfogóbb, komplexebb eljárásokat kell alkalmazni, melyek nem csak a bőrrel foglalkoznak, hanem egészségügyi szempontból stimulálnak, hatnak a szervezetre, így a bőr állapotára is. A bőr öregedésének biológiai okai vannak. Tehát a biológiai folyamatokat figyelembe véve tudunk a leghatékonyabban fellépni az öregedés látható jelei ellen. A természetes élettani folyamatokat egy idő után segíteni szükséges. Melynek egyik legtökéletesebb eszköze a nyirokrendszer stimulálása, működésének fokozása. Ennek során megközelítőleg háromszorosára fokozódik a vérkeringés és a nyirokáramlás. Továbbá javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokrendszer „beindításával” fokozódik a méreganyagok elszállítása. A bőr feszes lesz és rugalmas, erősödik a laza kötőszövet. Fokozódik a kollagén és elasztin termelődés.

A felsorolt okokból kifolyólag minden kezelésnél alapvetőnek tartom ezt a metódust, a kezelési tervek e biológiai folyamatokat stimuláló eljárásra épülnek. A fent említett folyamatok beindításán túl célom, hogy a kezelés során teljes mértékben kizökkentsem a napi stresszből. Nyugodt környezetben, csak önre koncentrálva megteremtsem azt a légkört, amely feltölti a hét többi napjára, miközben bőre újjáéled a kezelés során. Várom Önt nagyon sok szeretettel.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt !
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz