Mihalek Vivien - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mihalek Vivien
Kozmetikus & arcász
Tanulmányaimat a Heller Farkas Főiskola Turizmus- Vendéglátás karán végeztem, Wellness szakirányon 2009-ben. Főiskolai gyakorlatom alatt, Rogner  Hotel  Spa  Lotus  Therm Hévizi - Wellness részlegén dolgoztam, ahol megismerkedtem a legújabb csúcsminőségű elektorkozmetikai gépekkel és kezelésekkel,  ami egyre inkább felkeltette érdeklődésemet a kozmetika iránt.  

Ezt követően értékesítési asszisztensként helyezkedtem el Magyarország egyik piacvezető, csúcsminőségű termékeket, továbbá egyedi fejlesztésű elektorkozmetikai készülékeket forgalmazó cégénél. Környezetemben dolgozó kozmetikus és hivatásos bőrgyógyász kollégáim hatására végleg elköteleztem magam a kozmetikus szakma mellett. Munkám során, a különféle Beauty kiállításokon és termék szimpóziumokon számos mesterkozmetikussal nyílt alkalmam megismerkedni. Az évek alatt egyre több ismeretet szerezhettem a kozmetika terén, ami egyre inkább megerősítette az elhatározásom, hogy kozmetikusi pályára lépjek.

Kozmetikai végzettségemet a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél (MOSZI) szereztem summa cum laude minősítéssel, elnöki dicsérettel.  Volt tanárom az oktatás mellett publikál, továbbá minőségi szalont vezet, ahol szakmai tapasztalatomat szereztem.

Eddigi szakmai tapasztalataim alapján felismertem, a minőségi kezelések igényét, melyek során mindenki a személyére szabott korszerű és hatékony kezelést kapja. Ez annál inkább indokolt, mivel bőrünk a testünk legnagyobb szerve, és az egyre növekvő környezeti ártalmak hatására egyre komolyabb törődést igényel.   Ezt a gondolkodásmódot követve, egy bőrgyógyásszal együttműködve megfelelő hatékonysággal kezelhető a legtöbb bőr.

Nagyon szeretem a szakmám és hivatásomnak tekintem. Éppen ezért kozmetikámat úgy alakítottam ki, hogy egyszerre kizárólag egy kedves vendégemmel foglalkozom a lehető legnagyobb odafigyelést biztosítva. Összes kezelésemet mesterséges anyagoktól mentes, bio termékekkel, Magyarország kevés helyen megtalálható prémium minőségi elektorkozmetikai gépekkel végzem.

Természetesen minden korosztály és bőrtípus számára kínálok kezelést, a tiszta készítmények és hatékony gépek segítségével gyors javulást érek el pattanásos, rozáceás, vízhiányos, heges, ödémás stb. bőr esetében is.
A természet adta szépséget belsőleg és külsőleg is támogatni kell, ezért nagy hangsúlyt fektetek a relaxációra, kikapcsolódásra kezeléseim alatt.
Igyekszem lépést tartani a kozmetika terén folyamatosan fejlődő, technika által nyújtott lehetőségekkel és a felhasznált egyre korszerűbb bőrbarát anyagokkal. A magam és kozmetikám folyamatos fejlesztésével célom, hogy minél több vendégemnek segíthessek, bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által.

Fontosnak tartom hangsúlyozni a kozmetika jelentőségét, hogy  megelőzhessük az esetleges bőrproblémák kialakulását .  


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz