Relaxmasszázs - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kinek ajánlom?

Ezt a masszázst azoknak ajánlom, akik ötvözni szeretnék a keményebb átdörzsölő, átgyúró masszázst, egy kényeztető, lazító, relaxáló terápiával egybekötve. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, vagy irodában és kocsiban ülnek egész nap és stresszes életet élnek, mert fele-fele arányban dolgozzuk meg a testet és lelket, más-más technikákkal.

Mire hat?
 
 
  • Az izomzat erejének, anyagcseréjének, rugalmasságának fokozására
  • Mozgásszervi betegségek, valamint
  • Ödémák felszívódásának kezelésére
  • Vérkeringési zavarokra
  • Reumás,
  • Belgyógyászati betegségekre
  • Nyugtatja az idegrendszert
  • Biztosítja az egyensúlyt
 
 
 
 
 
Milyen erős?
Természetesen az elején a  gyenge, lágy, bemelegítő simító mozdulatokkal kezdjük. A masszázs összességében két részből tevődik össze. A dörzsölő és gyúró mozdulatokkal a  derék, hát és vállövi részt masszírozom át, majd ezt követi a nyak és végtagok speciális masszázsa, ami jóval gyengébb. Így lazítjuk el a testet és a lelket, kapcsoljuk ki a tudatot.
Mennyi idő?
60 perc egy relaxmasszázs. Természetesen az első alkalommal, illetve indokolt esetben az adott terület masszírozása időben ettől eltérhet,  lehet több, ha a masszőr ezt szükségesnek tartja. De ez nem azt jelenti, hogy minden esetben a hosszúra nyújtott masszázs a megoldás. Véleményem szerint a rendszeres masszázs sokkal többet ér (pl: heti 1 alkalom). Gyakran alszanak bele vendégeim, ami természetesen nem probléma. Ha van rá mód, hagyom tovább pihenni kedves vendégeimet, amíg csak lehet.
Mennyibe kerül?
4.500,- Ft egy 60 perces relaxmasszázs. Mivel fizikai erőt kevesebbet igényel, mint más masszázsfajta, ezért igyekeztem úgy kialakítani az árat, hogy a "túlhajtott" életmódot élők, minél rendszeresebben tudják ezt a szolgáltatást igénybe venni.
Milyen mozdulatok?
Sok simító, gyengébb dörzsölő és gyúró mozdulatok  jellemzik ezt a masszázst, de természetesen nem ez lazítja el leginkább a testet. A kellően bemelegített és átmozgatott, vérbő izomzatot, szöveteket, lelazítom, simító mozdulatokkal  megnyugtatom. Ezt követően a nyak, illetve végtagok speciális masszázsa következik. Különféle erősségű, nagyságú és irányú, mozdulatokkal stimulálom a meridián és akupresszúrás pontokat, illetve számos nyirokmasszázs fogást is alkalmazok.
Amire érdemes figyelni masszázs után:
Lassú felkelés!
Izomlázszerű fájdalom estére, vagy másnapra
Enyhe hidegrázás előfordulhat
Enyhe fáradtságérzet
Folyadék fogyasztása!!!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz